Redaktorius: 869555966

2008 m. gegužės 1 d., ketvirtadienis

Jaunųjų kūrėjų vakaras.Geriau vėliau negu niekada.

Na,kaip sako senolių išmintis-geriau vėliau neugu niekada.Tai štai.




Balandžio 11d. 17val. ,penktadienį, kaip jau tapo įprasta Jonavos Kultūros centro mažojoje salėje vyko Jaunųjų kūrėjų vakaras, kurio tema- animacija. Jau ketvirtąjį kartą susirinko nemažai kuriančio Jonavos jaunimo, kuris ne tik talentingas, bet dar ir drąsus- nebijo savo gebėjimais dalintis su bendraamžiais. „Smagu, kad kiekvieną kartą maždaug mėnesio viduryje vienoje vietoje susiburia tiek kūrybingų žmonių ir už tai turime dėkoti JTO Jonavos skyriui“,- džiaugasi viena jaunųjų kūrėjų vakaro dalyvė. Mums taip pat smagu, kad šiuo renginių ciklu savo tikslą pasiekiame- vienijame jaunimą bendrai veiklai.
Na, o šį kartą dalyvių buvo nei daug nei mažai- aštuoni, salėje trūko kėdžių norintiems stebėti muzikinius pasirodymus bei filmukus, kurių šį kartą buvo po tris. Kitaip nei prieš tai buvusiuose vakaruose šį kartą komisijoje buvo keturi žmonės- Vilė-JTO Jonavos skyriaus narė, Kristina-jau antrąjį kartą vertinanati jaunuosius kūrėjus, Edgaras- naujas jaunųjų kūrėjų vakarų žmogus ir Paška- ne JTO narys, tačiau aktyviai dalyvaujantis mūsų veikloje. Svečių teisėmis šį kartą grojo merginų bardų grupė iš Jonavos- joms grojant salėje buvo daug emocijų-ir ašarų, ir šypsenų.
Ketvirtasis, priešpaskutinis, kūrėjų vakaras praėjo sklandžiai. Jaunųjų kūrėjų vakarai Jonavoje tapo laukiamu renginiu, o tai- puikus JTO Jonavos skyriaus darbo įvertinimas. Kviečiame visus apsilankyti penktajame,paskutiniame Jaunųjų kūrėjų vakare, kuris vyks Gegužės 16d.



Borrrr.



P.S.Na taip, kaip gi aš be P.S.'o. Geros Jums ,naujieji geltonųjų laiptelių savininkai, savaitės. Tikim, kad padirbėsit iš peties ir savivaldos savaitė turės vaisių-kam skanių, kam nelabai.Šyyypt.

Komentarų nėra:

Renginiai