Redaktorius: 869555966

2008 m. gegužės 12 d., pirmadienis

Menininkų kampas arba pasidaryk pats




Jei neklystu mūsų blogas apima nemažai sferų, tokių kaip menas, menininkai, jaunimas, todėl šįvakar noriu jums dienoraštiniu stiliumi paporinti kaip įrenginėjom jauniesiems menininkams balkoną.
Kam nuobodu, jau dabar nebeskaitykite ir iškritikuokite komentaruose.

Viskas prasidėjo šeštadienio popietę ir beveik tobulai. Taigi mums reikėjo ( jums reikės):
1) balkono su vaizdu į parką ir upe
2) jaunųjų menininkų
3) dažų, teptukų, vėjo malūnėlių, gėlių, kiaulių taupyklių ir kitų niekniekių. ( dar gal peleninės, šiukšliadėžės, vienkartinių rankluosščių, senų laikraščių, skiediklio, makiažo valiklio, vonios, „fairy“, peiliuko ir kitokių rakandų dažams nuo odos gremžti. )

 1 diena
Subūrėme nedidelę dažytojų komandą: Violė (žuzuu, jaunoji poetė, dizainerė, dailininkė), kosmosas ( gotas, mergaitiškų bruožų, muzikantas), Riva ( Riva). ir Ė Mėmės darbo. 
Jau po pusvalandžio ant Rivos kūno pasirodė pirmosios tik su peiliuku ir rūgšim nugremžiamos dėmės. Ant nugaros, kojų, rankų, veido, kaklo,nes kosmosas darbosi teptuku ne ten kur turėjo darbuotis.

Klaidos:
1) Nenugremžėme senų dažų
2) Pamiršom,kad dažom balkoną,o ne vieni kitus
3) Zebriniai dryžiai išsiliejo
4) Lauko dažai nenusivalo su niekuo apart skiedikliu,kuris degina oda
5) Baigę puse darbo priragavome žydiško, košerinio vyno taip,kad kitą rytą buvome nebedarbingi

2 diena

Sekmadienis, iki vienuoliktos išsiruošėme į turgų. Reikėjo gėlių,kurios derėtų prie ryškiai geltonos ir ryškiai mėlynos. Bjaurus derinys. Turguje išleidome 60 litų gėlėms, dar pirkome vazonėlių, lovelių, žemių. Žodžiu, grįžome tuščiomis kišenėmis ir ne iškart suskubome prie darbo, greičiau prie šokoladinių sūrelių.
  Gerokai po trečios valandos -  darbas tęsėsi. Šįkart viena Violė sodino, šluojo,dirbo. Riva ir kosmosas nebepavilko netik rankų,bet ir kojų. Tačiau telefono mygtukus dar sugebėjo sugnaibyti ir pristatė naują brigadą į darbo lauką.
Kęstas ( pankas, dailininkas), Tomas ( flegmatikas), Lina( paprasta menininkė, pankė) prisistatė ir ėmėsi darbo. Tiesa, ne rankomis, o idėjomis. Jau po pusvalandžio stalas buvo išdažytas dviejų spalvų deriniu,o ant jo sudėti visų ten buvusių brigadininkų delnų antspaudai. Baigę dažyti,bet nebaigę tvarkytis patraukėmė link Neries, rankų skalauti. Deja, dažai ir vėl nesiplovė,o visi tapome pankuotais hipiais su spalvotais sugadintais drabužiais. Nepadėjo nei „fairy“, nei skiediklis, nei užterštas vanduo.
Vakare mus pasigavo mafukai ir liepė nors dantimis nugrežmti užrašą nuo laiptinės durų „Join satan“. Riva netylėjo, todėl vėliau jai teko gremtži tą užrašą.

3 diena
Dažai vis dar limpa, vėjo malūnėlis lūžinėja,o mokykloje visi klausinėjo kas jūsų rankoms ir kojoms.

Pasidaryk pats

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

faaaaainai;D

Anonimiškas rašė...

heh:D

Renginiai