Redaktorius: 869555966

2008 m. vasario 27 d., trečiadienis

Meilės duetai

 Taigi, tęsdami 2007 metų blogo tradiciją išrinkti mėnesio žmogų (taip tai buvo padaryta tik kartą), kūrybingoji neoficialaus pertraukos blogo komanda nusprendė menesio žmones atrasti pagal jų neįtikėtinas savybes ar poelgius.
Aišku sunkiausia pradėti- tad nepavyko išregsti labai informatyvaus klausimo, tesigavo nominacija saryšija su vasariu ir artėjančiu pavasariu bei kaikuriomis subjektyviomis autorių priežastimis.

Taigi Meilės duetai

Riva ir Darius In ( karališka meilė)- Turbūt ryškia meilė (nebūtų karališka) pertrauk bloguose ir aišku pertraukoje. Tesiog daugaiu neturiu komentaru nes visas šis "reikalas" jums mielieji pertraukiečiai ir taip viešas.

Kati ir pertrauka ( už meilę visiems)- pirma paaiškinsiu kas ta pertrauka- tai ne meilė svetainei, tai meilė kiekvienam kurančiam ir rašančiam pertraukoje. Šį reiškinį nors netaip ryškiai matome, užtad kiekvienas labai jaučiame. Visa ši Kati meilė pasireiškia pagarba, pagalba, dėmesiu, bendravimu, atsakingumu ir t.t ir labai daug.

avo ir pertrauka ( už meilę per kuolą)- aišku taip pat būna kad žmonės nemoka parodyti savo didžios meilės. Na tai puikiai matome ir avo pavyzdyje kuris visą šį reiškinį rodo per antrą galą (t.y. kuolus.) nuoširdžiai tikimės kad ši meilė neišblės.

matio ir holly ( už prikolus su nikais)- autoriai abu žinomi, tad paaiškinsiu kas parašyta skliausteliuose. Pirma buvo tik matio, paskui buvo matio bla bla bla (į bla bla bla reiktų idėti vis dažnai besikeičianti užraša, kaip aleksendravičius ar dar koks tai biesas), bet galiausiai (kaip ir kitas asmuo kuris nelabai buvo apsisprendes ties savo vardu) nusprende susidėti (prisidėti jei tiksliau) su kitu autoriu kad įgautų savo vidinę visumą. (šeip tikrai linksma sėkti šias matematines logikas pertraukos.lt svetainėje)

aišku pamynetume dar ne viena meilę pertraukiečiui ar lyriniam subjektui, tačiau neišsiplėskime ir bent iš šių kanditatu iš rinkime verčiauisia ir labaiusiai mylinti.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

:DDDDD geras

Riva rašė...

aišku,kad neblogas :D

vagis nr. 2 rašė...

;>>

Unknown rašė...

... balsavau už karališkąją. Ne tiek dėl turinio, kiek dėl formos ;)

Anonimiškas rašė...

Oh, klaidelių :O Šiaip smagus tekstukas. Tik sutvarkyt reikėtų ;)

Anonimiškas rašė...

Arnai!:)


(nemokėjau parašyt komentaro neanonimiškaixDD)

Renginiai