Redaktorius: 869555966

2008 m. vasario 18 d., pirmadienis

Tik mes kuriame rytojų

Gera diena,sveikinasi Bor. Šypt. Nepažadu čia reikštis nuolat,tačiau pažadu kartskartėmis pasirodyti su pora savo minčių,pastebėjimų ir komentarų. Mano dabartinė kasdienybė-JTO(Jaunųjų tautininkų organizacija)-neišsigąskite pavadinimo. Nieko čia labai nacistinio ir baisaus. Mes tiesiog norim priminti Jums,kad nėra Lietuvoje blogai gyventi, kad turim turiningą praeitį su gražia istorija ir tradicijomis. Todėl dažniausiai mano apsireiškimų tema čia ir bus-tai,ką veikiam su JTO,ką organizuojam,dėl ko stengiamės. Manau,tai tilps į šį blog'ą vien dėl to,kad tautiškumo idėjas mes bandomė sėti ir sodinti per kūrybą:) Tai,ką veikiame dabar-renginių ciklas Jaunųjų kūrėjų vakarai.Plačiau apie juos kitą kartą.

Na,o šiandien man vis dar puiki nuotaika,kadangi gyvenu Nepriklausomos Lietuvos devyniasdešimtmečio nuotaikomis. Tikiuosi, ir Jums.


Jaukios popietės:)
Bor.



P.S. http://www.youtube.com/watch?v=XD8SrunnswE kiek žmonių stengėsi,kad dabar turėtume tai,ką turime,kad galėtume kurti LIETUVIŠKAI .

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

visada didziavausi, kad esu lietuvis

Anonimiškas rašė...

as taip pat.bet didzioji Lietuvos dalis-ne

Riva rašė...

plojimai, bor ;)

Unknown rašė...

bor, kodėl manai, kad lietuviai gėdijasi savo tautybės?.. Yra kokie nors nuomonės tyrimai?

Riva rašė...

aš nesigėdiju savo tautybės :P

Anonimiškas rašė...

Rūta,nesigėdija. Tiesiog,nevertina. Kai su savo amžiaus žmonėm pradedu kalbėt apie tautiškumą,ar vien paminiu žodį-tautiškumas,jie pradeda juoktis:kam tai?kam to reikia? Vyksta labai žymus nutautėjimas,prarandam tai,dėl ko protėviai kovojo,stengėsi.

Unknown rašė...

Bor, o gal taip yra ne todėl, kad jie nevertina savo tautybės, bet dėl paties žodžio "nuvertėjimo". Gal čia panašiai kaip literatūroje su klišėm - delnai, žvaigždės, sparnai ir t.t. patys savaime yra geri ir gražūs žodžiai, bet drauge su kontekstu kartais nuo jų vemt verčia... Manyčiau, kad svarbu ne tai kaip žmonės reaguoja į vieną ar kitą žodį, o tai kaip jie apskritai suvokia savo tapatybę ir kokius jausmus tai jiems kelia.

Anonimiškas rašė...

darėm su savo JTO skyrium projektą-tyrimą "Tautiškumas-Lietuvos trūkumas ar privalumas" ir jo metu mokyklose diskutavom apie tautiškumą. Tai mokinių požiųris labai pasyvus,yra tiesiog nesuprantama KAM to reikia.

Anonimiškas rašė...

oj.taisau-požiūris

Renginiai