Redaktorius: 869555966

2008 m. kovo 21 d., penktadienis

Pertraukos naujokų kuratorių darbas + pasiūlymas

Tikiu, kad daugeliui keistai nuskambėjo šio pranešimo pavadinimas. Iš karto krinta į akis žodis "darbas". Taip, čia galiu dėti ir kabutes.
Mes persekiojame naujokus, gaudome juos pagal registracijos numeriukus ir meilikaujame: "Gal turi klausimų, ar yra neaiškumų?"; "Visada galime padėti..." Galiausiai, kai kurie mūsų žodžiai net nepasiekia mylimo naujoko, nes jis būna ištrintas, užblokuotas arba šiaip sumąstė užmiršti šį kampelį. Čia buvo šioks toks pasiguodimas. Sprendimas tik vienas-pašalinti šią pareigą, kaip konkretų kelių žmonių darbą. Galbūt kiekvienas iš mūsų turėtume jausti pareigą sutikti naujokus ir gražiai priimti į jau daugiau nei metus besiformuojantį ratą?
Taip pat norisi paskatinti ir naujokus daugiau sakyti, kas jiems neaišku, kas patinka, nepatinka, ką galėtume keisti, į ką atsižvelgti, kuo galėtume padėti, pamokyti. Man patinka, kai prašo pakuomentuoti patys, o ne verkšlena, jog niekas nekomentuoja ar kad komentarai prasti. Nebijokite prašyti paaiškinti!
Tai tiek, baigiu savo kalbą su didžiuliu skatinimu toliau bendrauti dar glaudžiau ir draugiškiau.

P.S. jei dar kam įdomu, kuratorių pareigas atlieka Giedra, Realist ir Spot.

Taip pat nepraleisiu progos pasinaudoti tarnybinėmis privilegijomis ir pasveikinsiu lėlininką, Rivą ir ypač Holly su Vainium!

3 komentarai:

Dafis rašė...

Aš manau, kad labai gerai yra tie kuratoriai :)

Unknown rašė...

... man tai irgi patinka, net galvoju, kad vertėtų Pagalbos tekste, šalia administratorių įdėti ir kuratorių nuorodas - jūs iš tiesų labai padedate. Tik gal neverta rašyti po tris žinutes kiekvienam naujokui :) ... jei jau kažkas parašė - tebūnie. Vieną kartą viena turėjo tam laiko, kitą kartą - kita turės, gal net po savaitę galite pasiskirstyti tarsi "budėjimo" - nežinau, tai jau "procedūriniai" dalykai, ir tik pasiūlymai. O pats kuravimas kaip po toks, manyčiau, yra labai gerai :)

Unknown rašė...

Beje, atsiųskite, kas buvot ir žinote filologuose laimėtojus, nes aš tik kai kuriuos žinau, nenoriu dezinformacijos ar nepilnos informacijos skelbti :)

Renginiai