Redaktorius: 869555966

2008 m. kovo 7 d., penktadienis

Savanoriška autorių savižudybė - blaškymasis tarp dviejų svetainių

Sveikas, pertraukieti.

Rivai Shreiberg leidus, Godai Spot pagrasinus, nusprendžiau kreiptis į Tave su rimtu, bet šįkart neįžeidžiančiu priminimu. Ko gero, svajoji tapti rašytoju? Ir mėgsti jaustis kažkuo ypatingas, kai tamstą šitokiu garbingu statusu pavadina draugai ar literatūros mokytojas(P.S. Jie, deja, juokauja...)? Tai kokio velnio merdėji Tavo talento trupinius ir kitas kūrybingumo liekanas galutinai baigiančioje nusausinti skylėje - rasyk.lt? Mielas pertraukieti, Tu žinai, kad turi namus - Pertrauką. Ši gražuolė turbūt gėdijasi savo motinos, bet kol kas nepavirto tokiu sąšlavynu ir galbūt niekada nepavirs. O Tu delsi, tiesą sakant, šlykščiai bijai savo haliucinacijas paversti kažkuo vertingesniu negu mirtingųjų žmogelių iš to nuobodaus katilo, kur apytiksliai 99% autorių(?) net praikaituoja vienodai, „kūryba“. Mėgstu kalbėti apie tai drąsiai ir garsiai, nes pats ten augau ir dvokiau kartu su jais. Nežinau, kas paskatino nuo to atsiriboti, tačiau esu labai dėkingas tam žmogui, ar reiškiniui. O gal pačiam sau? Nors vis dar jaučiu rašykų pėdsaką savo pasąmonėje - jis blėsta. Labai malonus jaumas, pertraukieti.

Tavo Arnas

P.S. Enjoy - http://www.youtube.com/watch?v=-jLRiCyEvi4 :D

11 komentarų:

Unknown rašė...

:) koks pareiškimas!
įžūlu, Arnai...

Riva rašė...

manifestas :D
majestas
x*jestas
:D
persiprašau :D

Anonimiškas rašė...

Arnai.

aš tikriausiai lėva, nes kartais irgi įdedu ką nors į rašykus.

gal svarbiausia tiesiog rašyti?

nes būna gera, kai ką nors parašai, net pikto.

:)

Holly.

Anonimiškas rašė...

ahaha :D čia man patiko. skylė. išvietė

Anonimiškas rašė...

neminek rivut, majesto vardo be reikalo :F

Nusipezi arnai :D

Unknown rašė...

Manyčiau, kad susipriešinti pertraukai su rasyk.lt nereikia. Svetainės, nors ir turinčios panašų veikimo mechanizamą, puoselėja ganėtinai skirtingus tikslus ir net auditorijos yra skirtingos. Abi svetainės priklauso tai pačiai organizacijai ir sėkmingai gali egzsituoti pagal katino Leopoldo principus.

O dėl skylės, tai nematau reikalo žeistis ir asocijuoti tai kaip "išvietę" (man net mintis tokia nekilo :)) , nes Pertrauka buvo nekartą įvadijama kaip "oranžinė skylė", taigi skylė - žargonas, reiškiantis savą vietą, kur kažkas renkasi, kažkas vyksta. O šiaip jau nedarykime/nesakykime kitam to, ko nenorėtume, kad mums padarytų/pasakytų, ir visiems smagiau bus gyventi :)

Anonimiškas rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

show your face, emo nigga;)))) ne o jei rimtai, tai nematau del ko turetu but geda. gal poroje vietu ir persistengiau, tarkim del 99proc. autoriu, nes kiekvienam siukslyne buna ir tokiu, kurie yra verti turtingo gyvenimo su dideliu namu ir masina;) bet esme lieka esme.

Riva rašė...

Anonimo komentaras pašalintas dėl netaktiškumo ir asmeninių įžeidinėjimų,kurie nėra susijęs u poste pateikta informacija.

Anonimiškas rašė...

Kaip kvaila, kad šalinate kritikuojančius komentarus... Jums tik pagyrų reikia? Taip toli nenueisit.

Unknown rašė...

ne, jiems ne pagyrų reikia, ir ne agresyvių plūdimų. Konstruktyvios kritikos reikia. Jei tokios turite - super.

Renginiai