Redaktorius: 869555966

2008 m. birželio 18 d., trečiadienis

Ekstremalūs pokyčiai










Marijampolės jaunimas nesnaudžia. Tiksliau- Jaunųjų tautininkų organizacijos(JTO) Marijampolės skyrius. Juos mėgsta šio miesto jaunimas, žino miesto savivaldybė. Ko daugiau reikia jaunam,kupinam idėjų jaunimui?

Na, o dabar miesto meras Rolandas Jonikaitis iniciavo projektą“Muzikos spalvos“, kurio pagrindinis tikslas- atnaujinti ir prikelti iš numirusiųjų lauko estradą, kuri kadaise buvo kone pagrindinė marijampoliečių susibūrimo vieta.
Estrada buvo dažoma ir piešiama JTO narių ištisas dvi dienas, nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro. „Užbaigus piešinį net patys autoriai stebėjosi savo darbu ,viskas pavyko labai gerai, ypač atsižvelginat į tai, kad laiko turėjome labai mažai“,- dalijasi įspūdžiais viena pagrindinių projekto kuratorių Arūnė.


Prieš..



Po...



Projekto dalyviai džiaugiasi realizavę save bei įgiję naujos patirties, savivaldybės atstovai nesigaili patikėję šį darbą jaunimui ir yra patenkinti rezultatais.
Belieka tik paploti Marijampolės jaunimui, kuris pelnė pagarbą ir pasitikėjimą iš miesto valdžios ir palinkėti jiems sėkmės tolimesnėje veikloje.



Na, o Jums, menlapio skaitytojai, linkime taip pat aktyviai reikštis visuomenės gyvenime, matome, kad įmanoma viskas!
Jūsų,
Bor.

Renginiai